Jump to content

Jogi információ

A Moore Stephens HeziComp Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  1. A Moore Stephens HeziComp Kft. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
  2. A Moore Stephens HeziComp Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Moore Stephens HeziComp Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  3. A Moore Stephens HeziComp Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Moore Stephens HeziComp Kft-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Moore Stephens HeziComp Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  4. A Moore Stephens HeziComp Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Moore Stephens HeziComp Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  5. A Moore Stephens HeziComp Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Moore Stephens HeziComp Kft. weboldalai kapcsolódnak.

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top