Jump to content

Munkatársaink

Moore Stephens HeziComp Kft. ügyvezető igazgatója Herczeg Imre és cégtársa Herczeg Zoltán magyar alkalmazottakkal dolgozik. Mindketten Magyarországon bejegyzett könyvvizsgálók és adószakértők.

Munkatársaink képességeinek biztosítéka a Moore Stephens társcégekre jellemző határozott elkötelezettség a szakmai továbbfejlődés iránt. Magyarországon ezt egyebek mellett a konzulensek biztosítják, akik segítenek felkészíteni a kollégákat az okleveles könyvvizsgálói képesítés, illetve az ennek megfelelő nemzetközi képesítés (ACCA) megszerzésében.

Alkalmazottaink elkötelezettek abban, hogy megfeleljenek Ügyfeleink elvárásainak. A Moore Stephens HeziComp Kft. magyar munkatársai, szakmai elkötelezettségük részeként, mindig arra törekednek, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsák Ügyfeleinknek.

Kollégáink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek magyar és nemzetközi könyvvizsgálat terén.

A Moore Stephens tagvállalatok által nyújtott szolgáltatásokért felelős munkatársak bármely időpontban az Ügyfelek közvetlen rendelkezésére állnak. Úgy gondoljuk, hogy ez -más sajátosságokkal együtt- különleges alkalmazkodási lehetőséget biztosít, belföldi és külföldi Ügyfeleinknek számára egyaránt.

Herczeg Imre ügyvezető cégtárs/könvvizsgáló
Herczeg Zoltán ügyvezető cégtárs/Könyvvizsgáló
Molnár Veronika
senior könyvvizsgáló manager


Kapcsolat

Moore Stephens HeziComp Kft.
H-1146 Budapest, Hermina út 17. IV.em
Tel.: (+36 20) 77 55 900
Fax: (+36 1) 471-9779

további adatok

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top